weerontspannenrijdenklein

Paardrijden zonder spanning, ja fijn!

Maar jij niet, jij…

gaat niet meer naar het bos uit angst dat er iets gebeurd
rijdt niet meer ontspannen door de bak
rijdt helemaal niet met plezier omdat je zoveel spanning voelt

Misschien zo erg dat je:

eraan denkt te stoppen met rijden
een bijrijder wilt gaan zoeken zodat je paard in ieder geval bereden word
zelfs op het punt staat om je paard te verkopen

Na een nare val had ik mijn rijbroeken al op marktplaats gezet. Ik was er zo klaar mee. Maar door Ria rij ik weer met plezier en ga ik zelfs vol vertrouwen naar buiten. Jij geeft mij de ruimte en het vertrouwen en daar ben ik dankbaar voor. –Bea-


Ja ik wil ook weer paardrijden met plezier en zonder spanning! En geef me hier op :

Speciaal voor jou start in 2021 het life changing programma ‘van angst naar vertrouwen’:
Jij leert waar de spanning zit en hoe je dit zelf op kunt lossen, voor altijd
Jij krijgt meer rust in je hoofd, waardoor je ook weer met plezier naar je paard gaat
Wij gaan samen met jou en je paard aan de slag, zodat jullie weer genieten van het rijden

dit programma geeft een boost aan je zelfvertrouwen

Het life changing programma bestaat uit:
3 lesdagen met je eigen paard. Praktijklessen: (oefeningen met en zonder paard) en theorie: (paard en mens). Met een doel: weer paardrijden zonder spanning!
2 online coachingsessies 1 op 1, we duiken samen de diepte in en ontdekken jouw oplossing om weer zonder spanning te kunnen rijden.
2 online coachingsessies met de groep, zodat we ervaringen en vooruitgang delen met elkaar (je bent namelijk niet de enige)
Bonus 1: je krijgt een persoonlijke paardencoaching sessie. Hierbij kijken we speciaal naar jouw relatie met paarden en jouw kijk op ontspanning en vertrouwen.
Bonus 2: je krijgt leerzame video’s met persoonlijke informatie en opdrachten


Ja ik wil ook weer met plezier paardrijden! En geef me hier op :

Jij geeft ruimte aan anderen om te zijn en te voelen zonder mijn eigen ruimte in te leveren of onzeker over te komen – Saskia-

Aanbod
Paardrijden zonder spanning maar wel met plezier en vertrouwen: Dat wil jij toch ook!
Max 4 deelnemers, met eigen paard = optimale begeleiding
Locatie: Anderen Coach te Anderen (Drenthe)
Jouw investering voor paardrijden zonder spanning: normale prijs € 1147,-
deze keer voor de pilotprijs van € 447,- bij betaling ineens of in 3 keer € 155,-
Deelnemen zonder eigen paard kan ook: € 347,-(alleen betaling ineens)
Data praktijklessen: 18 juni, 16 juli en 8 september


Ja ik wil ook weer met plezier paardrijden! En geef me hier op :

Wie ben ik?
Ik ben Ria Duinker en mijn missie is ruiters weer laten genieten van hun paard. Ik zie zoveel ruis ontstaan in de communicatie tussen ruiter en paard, zeker als er sprake is van spanning, dat ik zoveel mogelijk ruiters en paarden wil helpen te laten zien en voelen dat het ook anders kan.
Trucjes of een quick fix hou ik helemaal niet van. Het moet passen bij jou en je paard en het moet gewoon werken. Dat doen we samen, heel praktisch, duidelijk en met plezier.
Als 3P facilitator, gecertificeerd (paarden)coach en trainer help ik je graag. Meer over mij, mijn inspiratie en mijn opleidingen vind je onder contact.

Jij kan anderen aanzetten om te vertrouwen op zichzelf en vanuit dat wat er al is een stapje te zetten naar dat wat ze graag willen. –Saskia-

Het van angst naar vertrouwen programma is speciaal voor jou als je:
Super gemotiveerd bent om weer ontspannen te rijden
Bereid bent om open te staan voor mogelijkheden ipv de onmogelijkheden te zien
Je paard niet wil verkopen en echt weer wil gaan rijden/ genieten.
Vaardigheden wilt ontwikkelen die bijdragen in je persoonlijke ontwikkeling

Voor wie is het niet geschikt:
Als je het probleem buiten jezelf zoekt
Als je op zoek bent naar een quick fix
Als je geen eigen of verzorgpaard hebt

Twijfel je na het lezen van deze tekst nog steeds? Kom je kennismaken en ervaar hoe ontspannen paardrijden eruit ziet voor jou. Neem je daarna deel aan het programma dan is deze kennismaking t.w.v. € 50 kosteloos.


Ja ik wil ook weer met plezier paardrijden! En geef me hier op :

Wat vinden mijn klanten ervan?
Evelyn-Bella (eigen paard): “In het eerste gesprek met Ria hebben we mijn doelen doorgenomen. Ik miste vooral het vertrouwen in mezelf en in mijn paard om veilig (buiten) te kunnen rijden. Door mijn angst was ik met rijden verkrampt. Het advies van Ria was om hele kleine stapjes te maken. Hierdoor boek je steeds succesjes en groeit je vertrouwen. We zijn met grondwerk begonnen. Ik heb geleerd om heel duidelijk te zijn in wat ik wil dat mijn paard doet. Hierdoor ontstond rust bij mezelf en ook bij mijn paard. Vervolgens verder met rijden in de bak, eerst in stap en nu na een paar weken draven we al vastberaden in de rondte. Ria gebruikt haar kwaliteiten als coach: zij laat je rustig uitvinden wat je lichaamshouding en je mentale inzet bij je paard te weeg brengt. En daarnaast geeft ze gedegen rij technische instructie en laat ze je steeds weten als je goed bezig bent. Door de hele kleine stapjes maken we sprongen vooruit. Het is nu gewoon leuk om samen bezig te zijn!”

Wat vinden mijn klanten ervan?
Eline- Oogje (eigen paard): Oogje en ik zijn weer een team aan het worden. Wat voelt het heerlijk om weer ontspannen door de bak te durven gaan.
Ria leert mij om mijn gedachten (die vaak nergens op slaan en alles alleen maar enger maken) opzij te zetten en weer te genieten van mijn paard. Vanochtend onze 3e les gehad en we gingen ontspannen door de bak. Zelfs in draf! En die trekker? Die zagen en hoorden we niet, want we waren aan het samenwerken. Mijn angst heb ik op heel wat momenten opzij kunnen zetten. 2 maanden geleden durfde ik niet op hem te zitten en kijk ons nu! Ik heb met de gedachten gespeeld om hem te verkopen, maar dat gaat never nooit niet gebeuren! ❤ Heerlijk verder zonder angst. Dankjewel Ria!