Wat je altijd had willen weten...

Veelgestelde vragen…

Wat levert coachen met paarden mij of mijn team op?

Afhankelijk van of je alleen komt of met je team:
– snel inzicht waar je in vast loopt
– meer rust in je hoofd
– vertrouwen in jezelf of in je team
– een betere samenwerking
– en een makkelijker en ontspannen leven!

Ik ben hartstikke bang voor paarden. Kan ik wel meedoen?

Ja zeker! De activiteiten worden afgestemd op jouw mogelijkheden. Alle activiteiten zijn vanaf de grond, dus er is altijd wel iets wat we kunnen doen.

Ik heb helemaal geen ervaring met paarden. Is dit wel iets voor mij?

Je kunt gewoon meedoen. Je hoeft namelijk geen ervaring met paarden te hebben. Tijdens het coachen met paarden wordt niet op het paard gereden, alle activiteiten zijn vanaf de grond. Ook de activiteiten passen we aan aan jouw mogelijkheden.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Alle sessies zijn maatwerk, er is dus geen vooropgesteld plan.
Vaak kom je snel tot inzicht, soms is het fijn vaker te komen. Wat jij nodig hebt voor een ontspannen en makkelijker leven!

Wat doet een coach bij het coachen?

De coach stelt vragen tijdens het intakegesprek. Aan de hand van de vragen die je hebt en waar je tegenaanloopt gaan we aan de slag. Tijdens de coachsessie doe je een of meerdere activiteiten met en misschien ook zonder paard. Als coach faciliteer ik de activiteiten en kijk hoe je met het paard omgaat. Ook kijk ik wat het paard doet tijdens de activiteiten en hoe jullie op elkaar reageren. Door de reactie van het paard worden thema’s en inzichten duidelijk en gaan we hiermee aan de slag. Het werken met paarden wordt vaak als heel direct en intens ervaren.

Wat vinden andere mensen van 'Anderen Coach'?

Mensen die fantastische resultaten behalen door mijn diensten, zeggen:
Anneke (Directeur): “Spikkel wist precies de vinger op de zere plek te leggen.”

Pernille (zorgmedewerker): “Ik heb fijne sessies gehad. Ria geeft een vertrouwd gevoel en straalt rust uit. Ze neemt ook echt de tijd voor je. Ik heb er meer uitgehaald dan ik van tevoren had gedacht.”

Ik ben ruiter, kan ik met mijn eigen paard komen voor coaching?

Uiteraard kan dat!
Het is mogelijk een coaching of training te doen met je eigen paard. We zullen tijdens deze coaching dieper ingaan op de vaardigheden die nodig zijn om de relatie met je paard te verbeteren.
Ook jij als eigenaar van het paard zal afhankelijk van je karakter en je stemming anders reageren op je paard. Om effectief met je paard om te gaan moet je je bewust zijn van de lichaamstaal van je paard EN van die van jezelf. De omgang met je paard wordt dan ook een levens-veranderende ervaring. Ik begeleid jullie naar meer vertrouwen in elkaar.

Pin It on Pinterest

Share This