Van individu naar TEAM

Weten jullie wie waar goed in is?
Samen met Anderen Coach en de paarden gaan jullie spelenderwijs op zoek naar de kwaliteiten van jezelf en van je team. Je leert elkaar beter kennen en zet de volgende stap in professionalisering in het team. De organisatie kan niet meer om jullie heen, want jullie weten nu waar je voor staat. Jij zelf en je team.

Together Everyone Achieves More

Duur: 2 dagdelen
Aantal deelnemers: groep tot 12 personen
Investering: elke team verdient een maatwerk programma.
Opbrengst: als leidinggevende krijg je inzage in de kwaliteiten in je team. Als individu leer je je collega’s beter kennen. Hierdoor herken je hun kwaliteiten en kun je deze ook benutten. Er is meer vertrouwen en meer bereidheid om voor en met elkaar te werken.

Leiderschap

Samen met het paard ga je op zoek naar jouw leidinggevende stijl. Waar voel jij je prettig bij, maar ook wat is er op dit moment nodig en hoe geef ik daar leiding aan. We gaan spelen met verschillende leidinggevende stijlen en oefenen dit veilig op de paarden. Zo kun jij op het werk meer balans vinden in je werk, de organisatie en het team/ de mensen.

Voor leidinggevende die:
– willen ontdekken wat hun stijl is
– open staan voor andere manieren van leidinggeven
– graag in gesprek gaan over leiderschap
– open staan voor bijzondere feedback
– willen oefenen in loslaten, richting geven, vertrouwen…

Duur: individuele sessies max. 1,5 uur en groepen 1 of meerdere dagdelen.
Investering: individueel € 127,- incl. BTW, groep  is maatwerk.
Opbrengst: inzage in je eigen leidinggevende stijl en andere stijlen. Zodat je na afloop de stijl kunt inzetten welke nodig is voor jouw team.

Frisse blik op je team

Iedere leidinggevende loopt wel een keer vast met zijn team. Je komt niet tot het beste resultaat, de onderlinge verhoudingen zijn niet oké en het vertrouwen ontbreekt. Terwijl jij graag samen resultaat wil behalen.
Samen met mijn paarden help ik je aan een frisse wind in je team zodat duidelijk wordt wat er beter kan, de verwachtingen naar elkaar worden uitgesproken en de communicatie weer open is.

Je hele team boekt snel vooruitgang omdat iedereen zich bewust wordt van de effecten van zijn gedrag, gedachten en gevoel. Aan het eind van de dag staan jullie je sterker in je schoenen. Alle activiteiten zijn op de grond. Je zit niet op het paard.

Wat kun je verwachten?
– krachtige metaforen met je werk
– een unieke ervaring
– lekker met elkaar aan de slag
– in een prachtige omgeving

Voor team die:
– de uitdaging graag aan gaan
– willen leren buiten hun comfort zone

Neem contact met mij op voor een persoonlijk aanbod.

Coachen van teams met paarden

Als mens zijn we ook afhankelijk van andere mensen. Kijk maar naar je werk, je partner, je kinderen. We hebben allemaal wel een afhankelijkheid. Waar ben jij goed in? Welke plek neem jij in in je gezin, in jouw team, jouw kudde? Ben je een leider of een volger?

Ga veilig in gesprek met het paard.
Het maakt een paard niet uit zolang je maar bent wie je bent. Paarden reageren op incongruent gedrag. Dus als wat je zegt niet klopt bij wat je lichaam aangeeft hebben zij dat direct door.
Vind de plek en stijl die bij je past. Een plek die…
…je energie geeft
…die je reden geeft om naar je werk te gaan
…het (weer) leuk maakt om samen te werken met je collega’s
…de waardering geeft die je verdient.

Weten wat coachen met paarden voor jouw team kan betekenen, maak dan een afspraak! Naast bovenstaande programma’s maak ik ook graag een maatwerk programma voor jouw team. Werken met paarden en mensen is immers altijd maatwerk.

Wat vinden mijn klanten ervan?
Harry Weitering van De Drentse Zaak: “Ik zou het iedereen aanraden die aan zichzelf wil werken en aan teams/bedrijven die op een ontspannen manier op een super locatie willen werken aan het verbeteren van de onderlinge verstandhouding/werking van teams en van de personen zelf. Het levert namelijk altijd iets op voor het team en voor het individu.”