Individuele coaching met paarden

[vc_row][vc_column class_type=”sm” width=”5/6″ offset=”vc_col-sm-offset-0 vc_col-xs-12″ class=”vcenter”][vc_column_text]

Individuele coaching met paarden

Jij wil toch ook meer zelfvertrouwen!

Maar…
…je bent bang om dingen niet goed te doen
…je probeert van alles maar het lukt maar niet
…je doet je best, maar het lijkt wel of niemand het ziet
…je wilt je graag gelijkwaardig voelen aan een ander
…je doet van alles tegelijk, maar komt eigenlijk nergens echt aan toe

Redenen waarom je mij om hulp zou vragen:
– Je krijgt meer zelfvertrouwen
– Je ontdekt waar je goed in bent
– Je durft jezelf meer te laten zien.
– Je ontdekt waar je beter in zou willen zijn
– Je ontdekt wat je altijd doet en wat er anders kan
– Je ervaart hoe dat voor jou werkt, of juist niet goed werkt
– Je krijgt inzage in wie je bent

De mensen die ik coach gaan zich verdiepen in zichzelf en hun eigen waarde. Ze weten dat er veel meer in zit dan er nu uit komt. Ze willen graag zichzelf zijn en dat ook overal kunnen en mogen zijn. Mijn klanten zijn ook realistisch, zelfvertrouwen komt niet zomaar aanwaaien. Je moet moedige stappen zetten om te staan voor wat je belangrijk vindt. En om andere dingen te doen dan je eerder deed. Want: blijf je doen wat je deed, dan krijg je wat je kreeg!

Ik werk graag met mensen die verlangen naar meer vertrouwen. Vertrouwen in wie ze zijn zodat ze zichzelf kunnen, mogen en willen zijn. Ik noem dat zelfvertrouwen. Want als je vertrouwen hebt ziet de wereld er anders uit. Samen met de paarden helpen wij je je vertrouwen terug te vinden. Want het zit al in je!
Ook coach ik graag teams. Want als ieder team lid elkaars kwaliteiten kent, herkent en erkent dan ben je pas echt een TEAM (Together Everyone Achieves More).

In een individuele sessie kijken we samen met het paard naar jouw vraag. Deze sessie duurt 1 tot 1,5 uur. Aan het einde van de sessie heb je meer inzichten en tools om zelf thuis verder te gaan. Jouw investering is dan € 87,- incl. BTW.

Speciaal voor jou kun kiezen uit de volgende programma’s:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column class_type=”sm” width=”1/6″ class=”vcenter”][vc_btn title=”Maak direct een afspraak” shape=”square” color=”success” size=”lg” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.anderencoach.nl%2Fcontact%2F|title:Contact||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column class_type=”sm” width=”1/3″ offset=”vc_col-xs-12″][vc_single_image image=”40″ img_size=”320×180″ css=”.vc_custom_1503603160104{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text]

Vertrouwen in jezelf

[/vc_column_text][vc_column_text]Weet je niet meer wat je echt wilt?
Wil je graag verder maar weet je niet hoe?
Wil je weten wat je tegen houdt in je werk of privé?

Ontdek waar jouw krachten zitten en ga doen waar je blij van wordt. Ga samen met de paarden van angst naar vertrouwen.

Duur: 3 sessies van 1 tot 1,5 uur voor € 247,- incl. BTW.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column class_type=”sm” width=”1/3″ offset=”vc_col-xs-12″][vc_single_image image=”51″ img_size=”320×180″ css=”.vc_custom_1503603165269{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text]

Meer rust in je hoofd

[/vc_column_text][vc_column_text]Slaap je onrustig?
Komt er eigenlijk niks uit je handen?
Is het nooit stil in je hoofd?
Probeer je prioriteit te stellen, maar is alles prioriteit
Of ben je gewoon echt moe…

Ontdek wat de onrust in je naar boven brengt en waar je wel mee bezig wilt zijn. Zodat je meer rust in je hoofd krijgt.

Duur: 2 sessies van 1 tot 1,5 uur voor € 177,- incl. BTW.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column class_type=”sm” width=”1/3″][vc_single_image image=”364″ img_size=”320×180″ css=”.vc_custom_1516880817102{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text]

Teugels in eigen handen

[/vc_column_text][vc_column_text]Iedere ondernemer loopt weleens vast of voelt zich onzeker. Als ondernemer sta je vaak alleen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw succes, met de keuzes die jij maakt.
Toch kom je niet verder, je voelt spanning en kunt de vinger niet op de zere plek leggen. Je twijfelt of je wel verder komt en of jij wel doet wat je wilt doen. Daar ben je immers zelfstandig ondernemer voor geworden.

Wij helpen je op een unieke wijze je doel helder te krijgen zodat je weet welke stappen je gaat zetten. Zo maak jij als ondernemer de juiste keuzes. Je weet waar je het voor doet en gaat weer met energie en plezier aan de slag.

Geef richting aan je onderneming en neem de teugels in eigen handen.

Duur: compleet verzorgde unieke trainingsdag incl. lunch, koffie en thee voor € 447,- excl. BTW.

Voor meer informatie klik hier: Programma Ondernemer_doelen stellen2018.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Pin It on Pinterest

Share This