Haal meer rendement uit je onderneming

Hallo ondernemer!
Als ondernemer loopt weleens vast of voelt zich onzeker. Je staat vaak alleen en jij bent verantwoordelijk voor jouw succes, met de keuzes die jij maakt.

Toch kom je niet verder, je voelt spanning en kunt de vinger niet op de zere plek leggen. Je twijfelt of je wel verder komt en of jij wel doet wat je wilt doen. Daar ben je immers zelfstandig ondernemer voor geworden. Als ondernemer wil je klaar staan voor jouw klant. Je wilt je klant helpen met creatieve ideeen en oplossingen, waardoor je allebei kan doen waar je goed in bent.  

Geef richting aan je onderneming en neem de teugels in eigen handen.

Wij helpen je op een unieke wijze je doel helder te krijgen zodat je weet welke stappen je gaat zetten. Zo maak jij als ondernemer de juiste keuzes. Je weet waar je het voor doet en gaat weer met energie en plezier aan de slag.

Wat ga je doen:
We starten in de ochtend met een korte kennismaking en bespreken de thema’s die er spelen. Daarna gaan we direct met de paarden aan de slag om jouw doel helder te krijgen.

Na de goed verzorgde lunch stellen we een stappenplan op. Aan het eind van de dag ga jij met je eigen stappenplan en een goed fundament weer naar huis. Als een echte ZZP’er met de teugels (weer) in eigen handen! Want jij bent jouw bedrijf en daar ben je trots op.

Planning:
9:00 – 9:30 inloop
9:30 – 10:30 start kennismaking, wat heb je nodig?
10:45 – 12:45 doel helder krijgen
13:00 – 14:00 lunch
14:00 – 16:00 opstellen tijdlijn
16:00 eind opdracht
17:00 Afsluiting

Waarom coachen met paarden:
Coachen met paarden is een unieke ervaring. Zij maken direct jouw blinde vlek inzichtelijk, weten waar de spanning of onzekerheid zit en leggen deze bloot. Paarden halen snel naar boven wat er aan de hand is. Het paard geeft direct feedback op jou als mens. Alle activiteiten zijn op de grond. Je zit niet op het paard.

Wat levert het je op = resultaat
Je boekt snel vooruitgang, omdat je inzage krijgt in je doel en welke stappen je moet zetten om daar te komen.  Je maakt de juiste keuzes, gaat met vertrouwen aan de slag, waardoor je meer energie en plezier hebt in je bedrijf. Aan het eind van de dag sta je sterker in je schoenen en weet je waar je naar toe wilt.

Wie zijn wij

 

Ria Duinker, Anderen Coach www.anderencoach.nl
Equine Assisted Coach level 2, Procesbegeleider en Strategisch inkoper.
Geeft je energie! Is duidelijk en eerlijk in haar feedback. Neemt geen blad voor haar mond en heeft de gave om dingen duidelijk te maken die nog niet duidelijk zijn. Maakt los wat vast zit, maar laat je zelf je keuzes maken.

 

 

Karin Koopman, Hopkes www.hopkes.nl
Systemisch Coach, Paardenwelzijn-expert.
Is een kei in contacten leggen, verbinden en mensen inzicht geven in hun eigen waarde. Ze helpt je in het oprecht contact maken met jezelf en anderen en je hierin het vertrouwen te geven, wat direct een positieve invloed heeft op je leven. Heeft oog voor de situatie.


Locatie Anderen Coach

We werken op een prachtige locatie (boerderij) in het Nationaal Park de Drentse Aa in Drenthe. De frisse buitenlucht zorgt voor een ontspannen sfeer waar je veilig kunt oefenen en experimenteren.

 ”Een ondernemer kreeg zijn bedrijf maar niet van de grond. De oefeningen gaven hem inzicht in wie zijn klanten zijn. En het paard vertelde hem dat hij snel was afgeleid door anderen en meer moest focussen.“

Data en deelnemers
12 april en 13 september 2018 – Anderen ( Drenthe)

De training begint om 9:30 uur en we eindigen om ± 17:00 uur. Inclusief koffie, thee en lunch.
Wij leveren maatwerk voor een optimaal resultaat. Daarom hanteren wij maximaal 6 deelnemers.

Dus twijfel niet en geef je op.

Wie of wat houdt jou tegen?

Investering
Deze unieke ervaring, met snel resultaat, in een selecte groep kost € 447,-excl BTW.

Meld je direct aan via coach@anderencoach.nl of karin@hopkes.nl